Kategorier

Dags för SM i Linköping!

Det känns som evigheter sedan vi korsade mållinjen nere på Anderstorp i början på maj, och raceabstinensen har växt till nästan ohanterliga nivåer nu under dom senaste veckorna.

Just själva raceabstinensen kan rent teoretiskt ha dämpats en smula efter att man den senaste veckan, med en frekvens som kanske är på gränsen till vad som borde anses som socialt accepterat, tryck uppdatera i SMHI’s väderapp. Nu till helgen verkar kortbyxorna, solglasögonen, och slicksen från Anderstorp bytas ut mot gummistövlar, sydväst, regndäck, och kanske även ett cyklop och simfötter. Väderleksprognoserna ser all annat än ljusa ut, och det ser ut att bli regndäck som gäller både på kval och race under både lördag och söndag. Dock får vi nog torrt på fredagens tre friträningar.

 

Men det ska ändå bli så jäkla kul att få tävla lite igen.

 

Tidsschema både lördag och söndag (SM-klasser i fet stil):

KLASS      Tidsträning  
A2   09:00-09:25 (25 min)  
Speedster CUP   09:30-09:55 (25 min)  
Rookie600   10:00-10:25 (25 min)  
125GP / Moto3   10:30-10:55 (25 min)  
Superstock 600   11:00-11:25 (25 min)  
Superbike   11:30-11:55 (25 min)  
Rookie 1000   12:00-12:25 (25 min)  
       
Race      
KLASS   Racestart Antal varv
A2   13:30 15 (vid regn 12)
Speedster CUP   13:55 15 (vid regn 12)
Rookie 600   14:20 18 (vid regn 15)
125GP / Moto3   15:00 20
Superstock 600   15:35 20
Superbike   16:10 20
Rookie 1000   16:45 18 (vid regn 15)

Mer information finns på LMS hemsida och LMS Roadracing Events Facebooksida

Kategorier: 2016, Linköping, SM




 

   


 

 

 

 

 

 

 

 

Bild

VI SÖKER ALLTID FLER SAMARBETSPARTNERS

Bli en officiell sponsor, samarbetspartner, eller leverantör till Magnus "Macke" Granstedt Roadracing Team. Kontakta oss genom att klicka på länken nedan.

Kontakta oss